Camerabeveiliging
De Kruijk beveiliging in
IJsselstein
<<=Terug naar plaats IJsselstein

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

De Kruijk beveiliging
Praagsingel 592
3404VN IJsselstein

tel: 030 6887789

Extra informatie

Natuurlijk wilt u zich volledig veilig voelen in uw eigen leefomgeving, wij van De Kruijk Beveiliging kunnen dit voor zowel particuliere als zakelijke klanten realiseren. Het beveiligen van een woonhuis of bedrijfspand dient met voldoende kennis en inzicht te worden uitgevoerd, alleen op die manier kunt u de beveiliging optimaliseren. Wij installeren de draadloze en bekabelde alarmsystemen van het topmerk Jablotron. Onze bewakingscamera`s zijn van de merken Dahua en Hikvision. Deze IP camerasystemen zijn ook voorzien van een hoge resolutie van 2 megapixel tot 4K. De Kruijk Beveiliging is al enkele jaren een vertrouwd adres voor particuliere en zakelijke klanten. Wij adviseren u bij de aanschaf van alarminstallaties, bewakingscamera`s. Daarnaast kunnen wij deze beveiliging systemen natuurlijk ook volledig voor u installeren en instellen. Wij vinden het belangrijk om onze klanten niet te vermoeien met eindeloze technische praat, u ontvangt van ons duidelijk en helder advies over de beste mogelijkheden. Elk woonhuis en zijn / haar bewoners zijn uniek. Een standaard oplossing is dan ook zelden de juiste. Goed beveiligen begint dan ook met het juiste beveiliging`s advies. Een alarmsysteem of camerasysteem laten installeren? Bel ons direct voor een vrijblijvend advies 030 688 77 89 of stuur ons een email info@dkbeveiliging.nl   
 
Unieke en heldere aanpak 
 
Natuurlijk is elke klant uniek, elke situatie vraagt dan ook om een unieke en heldere aanpak. Naast het adviseren kunnen wij de volledige installatie van uw alarminstallatie of camerabewaking systeem verzorgen, dit alles tegen een gunstige en vaste lage prijs. Bij ons zit u ook niet vast aan een maandelijks meldkamer abonnement voor uw alarmsysteem. De alarmberichten ontvangt u gratis via een app voor uw smartphone of tablet. En natuurlijk ook met live camerabeelden op uw telefoon. 
7 jaar garantie op Jablotron alarmsystemen 
 
Bent u van plan om uw winkel of woning te laten beveiligen? Laat uw pand door ons beveiligen en krijg 7 jaar garantie op de apparatuur. Wij kunnen u voorzien van kwalitatieve beveiliging`s apparatuur met de best mogelijke specificaties. Daarnaast zijn onze systemen ook volledig gereed voor de nieuwe technologieën, u hebt overal en altijd toegang tot uw beveiligingssysteem via uw mobiele telefoon of tablet.