Camerabeveiliging
Freke Inbraakbeveiliging in
Katwijk
<<=Terug naar plaats Katwijk

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Freke Inbraakbeveiliging
Voorstraat 40
2225ER Katwijk

tel: 071-4013341

Extra informatie

Freke Inbraakbeveiliging is er voor de particulier en zakelijke markt. Wij zijn breed inzetbaar in bedrijfsgebouwen en woonhuizen. Wij werken voor gemeenten, (semi-)overheid, verzekeraars en particuliere klanten.  Tevens hebben wij vele V.v.E's als tevreden relaties. 
 
Of het nu gaat om aanschaf van beveiligingsmaatregelen, deuren of toegangscontrole dit gaat niet over één nacht ijs. Daarom vinden wij het belangrijk om een degelijk en goed advies op maat te geven. Wij zijn u hierbij graag van dienst. 
 
Freke Inbraakbeveiliging is van oorsprong een slotenspecialist en is uitgegroeid tot een totaal beveiliger. Naast veiligheidssloten is elektronische beveiliging niet meer weg te denken wanneer men aan beveiliging denkt. 
 
Advies, installatie en service in één hand zijn de speerpunten waar het bij beveiliging om draait. Al deze disciplines zijn bij ons aanwezig. Of het nu gaat om veiligheidssloten, een alarmsysteem, camera's, toegangscontrole, een kluis of (automatische) deuren. 
Op deuren gebied mogen we ons de specialist noemen in de bollenstreek en omgeving, in ons assortiment hebben we luxe buiten- en binnendeuren maar ook garage en rolluiken doen we met regelmaat adviseren en monteren. 
 
Eigen enthousiaste vakmensen bepalen de kwaliteit van een bedrijf en daarom heeft Freke Inbraakbeveiliging zich een sterke positie verworven in de steeds groter wordende regio.