Camerabeveiliging
DCC Inbraakbeveiliging in
Lekkerkerk
<<=Terug naar plaats Lekkerkerk

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

DCC Inbraakbeveiliging
Reigerlaan 8
2941 RH Lekkerkerk

tel: 0180-664330

Extra informatie

Kwaliteit:    
Wij leveren, monteren, moderniseren en programmeren al meer dan 10 jaar inbraakbeveiligings- en signaleringssystemen die uitsluitend aan de hoogste kwaliteits- en verzekeringsnormen voldoen. 
 
Omdat wij zeker van onze zaken zijn, geven wij minimaal 24 maanden garantie op al onze nieuwe systemen. 
 
Vanzelfsprekend ontvangt u een verzekeringsbewijs van de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Of het nu gaat om een preventief systeem in bijvoorbeeld een woonhuis of het beveiligen van een juwelierswinkel.  
 
Betrouwbaarheid: 
 
Er zijn nogal wat aanbieders als het gaat om beveiligingsinstallaties en adviezen, zeker via het internet. Juist daarom is het belangrijk te kiezen voor betrouwbaarheid. Die wordt u door ons, als erkend VEB beveiligingsbedrijf, geboden. Zo beschikken wij uitsluitend over gediplomeerde medewerkers, wordt ieder personeelslid frequent door de politie van zijn woonplaats gescreend op antecedenten en wordt onze kennis regelmatig getoetst en/of bijgeschoold 
 
Service:  
 
Service door heel nederlandOnze technische- servicedienst, met steunpunten in heel Nederland, staat 24 uur per dag voor u klaar om uw nieuwe systeem te installeren, onderhouden of eventuele onverhoopte storingen adequaat op te lossen.