Camerabeveiliging
Schekman Elektrotechniek B.V. in
Nijmegen
<<=Terug naar plaats Nijmegen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Schekman Elektrotechniek B.V.
Factorijweg 15
6541 DM Nijmegen

tel: 024-3717777

Extra informatie

Installatiebedrijf Schekman   
Wij zijn Schekman, al decennialang bekend vanwege onze hoogwaardige elektrotechnische installaties. En hoewel elektrotechniek nog steeds de basis is van onze activiteiten, dekt de naam Schekman Elektrotechniek de lading al lang niet meer. In de afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in een aantal vakgebieden die raakvlakken hebben met de elektrotechniek, maar beter als aparte disciplines kunnen worden gezien. We hebben ruim 85 jaar ervaring in totaaloplossingen voor alle soorten installaties en disciplines, variërend van brandmeldinstallaties tot beveiligingssysteem. Vanuit onze specialisaties zoeken we voortdurend naar de toegevoegde waarde waarmee we voor u onderscheidend zijn. Daarnaast kunnen wij als totaalinstallateur u de zorg voor alle installaties uit handen te nemen. 
 
Totaaltechniek 
 
Schekman Totaaltechniek is in de brede regio bekend als “Schekman Nijmegen”. Wij verzorgen namelijk installatietechniek voor talloze bedrijven en instellingen in de wijde omtrek. Wie kiest voor ons, kiest voor een erkend installatiebedrijf in Nijmegen met toegewijd en betrouwbaar personeel.  
 
Beveiligingstechniek 
 
Of u nu op zoek bent naar inbraakbeveiliging, brandbeveiliging of andere beveiliging: als installatiebedrijf kunnen we u de oplossing bieden die u nodig hebt. Wilt u een brandmeldcentrale of zoekt u detectiepoortjes? Wij leveren ze niet alleen in regio Nijmegen maar in het hele land! 
Ontdek onze mogelijkheden op het gebied van beveiligingstechniek! 
 
Branddetectie 
 
We werken graag met bedrijven waar de vonken ervan af vliegen. Toch zit niemand te wachten op brand. Alleen door te kiezen voor een goed branddetectiesysteem helpt u voorkomen dat uw bezittingen in rook opgaan. Branddetectie kan brand en rookontwikkeling niet tegenhouden, maar stelt u wel in staat om snel in te grijpen en erger te voorkomen. Dankzij onze ervaring en maatoplossingen kunnen wij u een branddetectiesysteem bieden waarmee u volledige gemoedsrust krijgt. 
 
Ontdek welke brandmeldsystemen wij u kunnen bieden! 
 
Elektrotechniek 
 
Ruim 85 jaar geleden begonnen als Schekman Elektrotechniek, weten we als geen ander welke mogelijkheden er zijn. We houden alle ontwikkelingen op het gebied van elektrotechniek nauwlettend in de gaten, zodat we u altijd de juiste en nieuwste technologieën kunnen aanbieden. 
Dat merkt aan de betrouwbaarheid van uw systemen en aan de kostenvoordelen die onze adviezen en realisaties u opleveren. 
 
 
Inspecties 
 
Inspecties zijn belangrijk om naleving van wet- en regelgeving te garanderen en om vroegtijdig defecten op te sporen. Zo garandeert u optimale betrouwbaarheid van uw onderneming én bedrijfsprocessen. 
 
 
Onderhoud en service 
 
Onderhoud en service van uw systemen zijn uitermate belangrijk. Regelmatig onderhoud voorkomt immers storingen, oplopende kosten en onveilige situaties. 
Wij bieden verschillende onderhouds- en servicemogelijkheden.