Camerabeveiliging
Bavak Beveiligingsgroep BV in
Noordwijk
<<=Terug naar plaats Noordwijk

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Bavak Beveiligingsgroep BV
Zwarteweg 19
2201 AA Noordwijk

tel: 071 4035544

Extra informatie

Bavak Beveiligingsgroep BV biedt een totaal concept aan beveiliging, waarin 40 jaar kennis van beveiliging wordt gebundeld. Van het bieden van beveiligingsoplossingen bij woningen, kantoorpanden of industrieterreinen tot aan vliegvelden, banken, overheden en multinationals. Zowel nationaal als internationaal is Bavak actief op de markt heeft naast het kantoor in Noordwijk steunpunten in Zweden, Engeland en Amerika. Op basis van een projectmatige aanpak worden beveiligingsinstallaties gerealiseerd.   
De specialisatiegebieden van Bavak zijn Perimeter Access Control, Gebouwbeveiligingssystemen, Bouwkundige beveiliging, Explosieven Detectiesystemen, Opleiding & Training en Service & Onderhoud. 
 
De kwaliteit binnen Bavak wordt gewaarborgd door een ISO 9001 certificering, de veiligheid door VCA**, Bavak is Borg gecertificeerd en is officieel een Kenteq erkend leerbedrijf. 
 
Gebundelde kracht van kwaliteit en kennis.