Camerabeveiliging
Datel Electronics in
Oosterblokker
<<=Terug naar plaats Oosterblokker

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Datel Electronics
Noorderdracht 42
1696AE Oosterblokker

tel: 0229 -230000

Extra informatie

Beveiligen, een kwestie van vertrouwen. Dat is waar Datel Electronics al ruim 20 jaar voor staat. In die jaren hebben wij ons gespecialiceerd in het uitvoeren van beveiligingswerkzaamheden in de ruimste zin van het woord. Voor zowel bedrijven als particulieren plaatsen wij inbraakdetectiesystemen, branddetectiesystemem en camerasystemen. Tevens kunt u bij ons terecht voor voip/ip bellen.   
Datel Electronics is een CCV erkend Borg Beveiligingsbedrijf. Dat wil zeggen dat wij door de verzekeraars een erkend Borg beveiligingsbewijs kunnen afgeven. 
 
Tevens beschikken wij over een storingsdienst welke uitgevoerd wordt door onze eigen monteurs. De storingsdienst is 24 uur per dag 365 dagen per jaar bereikbaar. 
 
Datel Electronics staat dan ook altijd klaar voor particulieren en bedrijven!