Camerabeveiliging
De Wit Beveiliging BV in
Rijnsburg
<<=Terug naar plaats Rijnsburg

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

De Wit Beveiliging BV
De Roysloot 8
2231 NZ Rijnsburg

tel: 071 7600001

Extra informatie

DE WIT BEVEILIGING BV is in 1996 opgericht, nadat Installatiebureau De Wit al 8 jaar volop actief was in de beveiligingsbranche. DE WIT BEVEILIGING is een gecertificeerd Borg Technisch Beveiligingsbedrijf met 5 vaste, goed opgeleide monteurs. Deze medewerkers zijn gediplomeerde beveiligingsmonteurs en beschikken over alle benodigde kennis van camerabewakingssystemen, toegangscontrolesystemen en telefonie.   
Doordat DE WIT BEVEILIGING onafhankelijk is van DE WIT TOTAAL-E-TECHNIEK kan DE WIT BEVEILIGING de klant optimaal van dienst zijn. Tevens kan DE WIT BEVEILIGING de aanleg van elektrische installaties realiseren, wat vaak niet door beveiligingsbedrijven opgepakt kan worden. 
 
Belangrijke begrippen binnen DE WIT: 
 
- Aandacht 
 
Door de kleine organisatie, maar het gelijktijdig onderdeel zijn van een groter geheel krijgt iedereen - zowel u als klant als de monteurs - alle aandacht. Zo kan DE WIT klantgericht werken 
 
- Advies 
 
Door de kennis binnen DE WIT wordt altijd advies op maat gegeven 
 
- Kwaliteit 
 
Kwaliteit wordt op meerdere punten bewerkstelligd. Alle monteurs van DE WIT zijn goed geschoold en er 
vinden regelmatig bijscholingscursussen en opleidingen plaats. Ook de toegepaste materialen en 
gereedschappen zijn kwaliteitsproducten, afgestemd op hun functie. De offertes van DE WIT zijn duidelijk, met goede afspraken. 
 
- Samenwerking 
 
DE WIT BEVEILIGING maakt optimaal gebruik van de kracht van samenwerking. Zo is er een nauwe samenwerking met het zusterbedrijf DE WIT TOTAAL-E-TECHNIEK en met het inspectiebedrijf E-INSPECTIE & BEHEER. Tevens is er nauwe samenwerking met collega-installateurs binnen de High Security Group (HSG). 
 
DE WIT BEVEILIGING is door de Kema (Dekra) gecertificeerd voor Borg Technisch Beveiligingsbedrijf.