Camerabeveiliging
J.S. Security in
s-Gravenzande
<<=Terug naar plaats s-Gravenzande

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

J.S. Security
Edisonstraat 26 E
2691 GT s-Gravenzande

tel: 0174-422887

Extra informatie

Maar waarom zou u dan kiezen voor JS Security als ook wij u dit allemaal aanbieden ?   
Wij proberen nog een stapje verder te gaan. Niet voor 100 % maar voor 150 %. En dat vindt u terug in het product dat wij u leveren. Wij willen dat ook de niet zichtbare gedeelten, zoals de meterkast of boven een systeemplafond, netjes afgewerkt zijn. Maar hoe weet u of wat wij hier beloven "echt" is en niet slechts gebakken lucht... Dat weet u niet dit is een kwestie van vertrouwen. Een groot gedeelte van onze klanten heeft ons gevonden door de wel bekende "mond tot mond reclamen". Vaak al tijdens het eerste gesprek voelen we de "klik", het gevoeld dat het wel goed zit. Tijdens ons gesprek geeft u aan wat u wilt, en wij kijken hoe we uw wensen om kunnen zetten in een voor u werkend systeem. Of het nu gaat om een alarminstallatie, een camerasysteem, een extra slot of een kluis, wij zoeken voor u juiste maatpak. 
 
Eerst maar even een persoonlijk stukje : 
 
De man waar alles om draait is Jan Spaargaren van origine elektricien. Door de jaren heen heeft hij een handigheid gecreëerd in vele ambachten zoals het aanbrengen van inbraakwerend hang en sluitwerk, leveren en installeren van kluizen, camerasystemen, toegangscontrolesystemen. Maar ook elektra, telefooninstallaties etc etc. 
 
Maar zijn grootste liefde is toch wel de elektronische alarminstallatie. Na een aantal jaren loondienst werd in 1995 de weg naar de kamer van koophandel gevonden en was JS Security al snel een feit. Aanvankelijk opgericht als bedrijf dat alarminstallaties wilde verhuren is het nu gegroeid tot een klein bedrijfje dat zowel verkoopt als verhuurd.