Camerabeveiliging
Hatulek Group in
Sittard
<<=Terug naar plaats Sittard

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Hatulek Group
Dr. Nolenslaan 136
6136GV Sittard

tel: 046 - 4581100

Extra informatie

Wie zijn wij   
De Hatulek Group is uw totaalpartner in elektrotechniek en heeft inmiddels bijna een halve eeuw kennis en ervaring in het ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden van alle elektrotechnische installaties in utiliteit, retail, overheid, gezondheidszorg, onderwijs en industrie. 
 
Missie: 
 
De Hatulek Group stelt zich ten doel voor onze relaties een kennispartner te zijn die zich richt op het totaalpakket elektrotechnische installaties, voor zowel particulieren als de industrie en utiliteit. Onze platte organisatiestructuur zorgt voor korte lijnen. Mede hierdoor zijn we in staat om, nationaal en internationaal, snel en efficiënt de wensen van onze opdrachtgevers te vertalen in hoogwaardige en functionele oplossingen. Hierbij zetten wij ons optimaal in voor de beste prijs-kwaliteitverhouding, waarbij wij hoogstaande kwaliteit niet uit het oog verliezen. 
 
Visie: 
 
Wij vinden het belangrijk om duurzaam en maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Dat betekent dat wij naast het streven naar winst ook rekening houden met het effect van onze activiteiten op het milieu en dat wij aandacht hebben voor de menselijke aspecten binnen en buiten ons bedrijf. Een ander aandachtspunt is het opleiden van een jonge generatie technici. Zij zijn de toekomst voor ons bedrijf, immers kennis is de basis van ons voortbestaan en daarin willen wij graag investeren. 
 
Maatschappelijke betrokkenheid: 
 
Hatulek Group werkt nauw samen met organisaties die mensen inzetten met een afstand tot de arbeidsmarkt, een deel van onze productie wordt dan ook in die bedrijven gerealiseerd. Daarnaast denken wij met onze relaties mee hoe wij ook voor hun een bijdrage kunnen leveren in de MVO doelstellingen. 
 
Diensten & Producten 
 
Op het gebied van de elektrotechniek is er sprake van grote technologische vooruitgang. Het is van groot belang voor bedrijven om te kiezen voor een sterke en solide partner die kan inspelen op deze specifieke markt. Binnen de Hatulek Group onderscheiden we drie kerncompetenties, de Hatulek BV, uw totaalinstallateur voor alle denkbare elektrotechnische oplossingen, de Hatulek EMUS BV, engineering, software-ontwikkeling en bouw van industriële automatisering, panelen en verdelers en de Hatulek Controls BV voor het monitoren en bewaken van uw bedrijfsprocessen op afstand. Deze bedrijfstakken kennen elk hun eigen experts op het gebied van ontwikkeling, ontwerp en realisatie en wat de Hatulek Group hierin sterk maakt is de onderlinge samenwerking, wij zijn gevestigd in een gezamenlijk pand en ondersteunen elkaar volledig in kennis en uitvoering. Dat maakt de Hatulek Group uniek in de installatiebranche en waardevol voor onze relaties, alles in eigen huis en efficiënte uitvoering en realisatie van uw wensen. 
 
U kunt bij de Hatulek Group terecht voor al uw elektrotechnische oplossingen zoals; 
 
Algemene elektrotechniek, (nood)verlichting, intercomsystemen, veiligheidsaarding en zonne-energiesystemen 
Verdelerinrichtingen en panelenbouw 
Beveiligingstechniek zoals brand,- en inbraaksystemen, camerasystemen en toegangscontrole 
Industriële automatisering en besturingstechniek 
Data en telecominstallaties 
Software-ontwikkeling en afstandbeheer voor bijvoorbeeld legionellapreventie 
Inspectie en certificering