Camerabeveiliging
DETEC Soest in
Soest
<<=Terug naar plaats Soest

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

DETEC Soest
Korte Brinkweg 26B
3761 EE Soest

tel: 035 6011977

Extra informatie

Met elf vestigingen in het land en onze eigen, door justitie erkende, alarmcentrale zijn wij al 26 jaar één van de grootste elektrotechnische beveiligers in Nederland. Leveren, installeren en onderhouden van professionele inbraakmeld, brandmeld-, toegangscontrole- en camerasystemen is ons dagelijks werk. Tevens levert onze alarmcentrale 24 uur per dag snelle en goede service bij (alarm)meldingen van onze klanten.   
DETEC is opgebouwd uit een landelijk dekkend netwerk van specialisten op het vlak van beveiliging. Voor vragen op productinhoudelijk terrein kunt u het beste contact opnemen met een van onze vestigingen. Er is er altijd wel één dicht bij u in de buurt.