Camerabeveiliging
Timman Elektro B.V. in
Tuitjenhorn
<<=Terug naar plaats Tuitjenhorn

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Timman Elektro B.V.
De Dijken 23
1747 EE Tuitjenhorn

tel: 0224 551161

Extra informatie

Van ontwerp tot oplevering   
Timman Elektro B.V. is een elektrotechnisch installatiebedrijf, dat zich in de afgelopen jaren ontwikkeld heeft tot een gerespecteerde onderneming met een brede klantenkring. Als gespecialiseerd bedrijf heeft Timman Elektro kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Onze kennis en ervaring in combinatie met heldere communicatie leiden tot een hoogwaardig eindproduct. Met daarbij de wens van de klant altijd als centraal middelpunt. 
 
Ons bedrijf wordt gekenmerkt door een hoge mate van flexibiliteit, een snelle afhandeling en een zeer persoonlijke manier van werken. Als expert in elektrotechniek is Timman Elektro gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen, engineeren, realiseren en onderhouden van elektrotechnische installaties, alarminstallaties, brandmeldinstallaties, lichtinstallaties, krachtinstallaties, intercomsystemen, toegangscontrole en data- en telecomtechniek. 
 
Timman Elektro B.V. biedt kwaliteit met een all round karakter. Van ontwerp tot oplevering.