Camerabeveiliging
Alarmrent BV in
Utrecht
<<=Terug naar plaats Utrecht

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Alarmrent BV
Dillenburgstraat 25
3583 VC Utrecht

tel: 030 2144222

Extra informatie

Alarmrent is opgericht in 1998. Vanuit de verhuur van alarmsystemen is het bedrijf uitgegroeid tot een compleet beveiligingsbedrijf voor zowel de huur als verkoop van tijdelijke en permanente beveiligingssystemen. Alarmrent werkt in heel Nederland voor het MKB maar ook voor grote bedrijven zoals IKEA, ProRail, Eneco, Joulz, Stedin, Formido en DHL.   
Wie sinds de oprichting bij Alarmrent is komen werken, werkt er nog steeds. Dat zegt alles over de sfeer en eensgezindheid van ons bedrijf. We zijn altijd bezig onze eigen kwaliteit en die van onze diensten en producten te verbeteren. Optimale beveiliging is ons streven: geen incident blijft onopgemerkt en het aantal valse alarmmeldingen is minimaal. 
 
Beveiligingsoplossingen op maat 
 
• bouwplaatsbeveiliging 
• alarmsystemen 
• beveiligingscamera’s 
• verborgen camera’s 
 
Alarmrent biedt complete tijdelijke en permanente beveiliging met alarmsystemen en camerabewaking. Of het nu gaat om grote of kleine bedrijven, bouwplaatsbeveiliging of de beveiliging van een evenement: overal waar u inbraak, fraude en vandalisme wilt voorkomen, levert Alarmrent u een betrouwbaar beveiligingssysteem. 
 
Alarmrent werkt al vele jaren met een bevlogen team van gediplomeerde beveiligers. Door goed naar uw wensen te luisteren en de locatie vooraf te inspecteren, zijn we in staat het optimale beveiligingsplan te maken. Uitvoering met alleen de beste merken apparatuur en een uitstekende service zorgen ervoor dat geen incident onopgemerkt blijft en het aantal valse alarmmeldingen minimaal is. 
 
De beveiligingssystemen van Alarmrent bieden bewijs op film. Hierdoor is een goede afhandeling gemakkelijk. Alarmrent werkt daarvoor samen met de grootste meldkamers van Nederland, betrouwbare surveillancediensten en de politie. Met Alarmrent voelt u zich verbluffend veilig.