Camerabeveiliging
Electrotechnisch installatiebedrijf A. Mertens in
Wateringen
<<=Terug naar plaats Wateringen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Electrotechnisch installatiebedrijf A. Mertens
's Gravenzandseweg 60H
2291 PE Wateringen

tel: 0174 - 221477

Extra informatie

Specialist in elektrotechniek   
Electrotechnisch Installatiebedrijf A. Mertens is dé specialist op het terrein van elektrotechniek. Bij ons zijn alle elektrotechnische werkzaamheden in veilige en bekwame handen. U kunt bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van elektrotechnische installaties, voor beveiligings-, intercom- en alarminstallaties, data- en telecommunicatie, domotica en zonnepanelen. Wij werken al jarenlang voor tevreden opdrachtgevers in o.a. Den Haag, Zoetermeer, Rotterdam, Westland, Voorburg en Rijswijk. Lees hier hoe klanten de samenwerking met A. Mertens ervaren. 
 
Op zoek naar een elektrotechnische installateur waar vakkennis, flexibiliteit en veiligheid de onbetwiste pijlers van het bedrijf zijn? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of kennismaking.