Camerabeveiliging
Digiflex in
Wijchen
<<=Terug naar plaats Wijchen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Digiflex
Graafseweg 554
6603 CL Wijchen

tel: 024 - 6455515

Extra informatie

Digiflex is een bedrijf wat is ontstaan in 2002. Digiflex heette eerst R&H communicatie dat in 1999 is opgericht en dat toen veel voor KPN telecom werkte. We deden toen voornamelijk de aanleg van telecom en beveiligings installaties voor KPN telecom. In 2002 is de naam R&H communicatie veranderd in Digiflex omdat we als bedrijf meer deden dan alleen telecom en alarm installaties. We stapte het digitale tijdperk in en waren erg flexibel omdat we alle soorten installaties gingen aanleggen voor bedrijven, particulieren en diverse aannemers. Zo had de klant 1 aanspreekpunt voor de aanleg van diverse elektronische installaties.   
Vroeger had KPN telecom de telecom en alarm activiteiten binnen één bedrijf, daardoor hebben wij nu veel kennis van telecommunicatie en beveiliging binnen ons bedrijf. Ons bedrijf heeft daarvoor alle kennis en diploma’s voor het ontwerpen en de aanleg van alarm installaties. Ook hebben we natuurlijk alle kennis van telecom- en data installaties en nog veel meer. 
 
Wij hebben o.a. voor KPN de toegangsverlening, camera/beveiliging en brandalarm geïnstalleerd in diverse KPN gebouwen en telefoon-wijkcentrales. Ook hebben we bijvoorbeeld alle T-Mobile winkels beveiligd i.o.v. Stanley Security (voorheen Niscayah). In opdracht van Stanley Security hebben we vroeger alle beveiligings kasten voor gemonteerd voor alle postkantoren in Nederland in onze werkplaats en daar de aanleg van. Ook deden wij i.o.v. diverse opdrachtgevers de beveiliging voor diverse postkantoren en sorteercentrums van TPG post. Een van onze grotere klanten was Postkantoren BV, voor hun deden we diverse elektro-klussen zoals verlichting, reclameborden, elektrische verwarming. Deze klussen deden we voor hun postkantoren en geldautomaten (postbank/ING bank) door het hele land. 
 
Doordat we voor KPN gewerkt hebben, hebben we de nodige kennis opgedaan waardoor we bijna alle KPN telefooncentrales kunnen installeren en programmeren: 
Bijvoorbeeld de VOX DAVO I en II, Quattro-vox 1 t/m 5, VOX-Nuance, Alliance 10, 20, 30, NOVO (Office) 6-10-20 en de NOVO Compact (plus) I en II (Alcatel), diverse Tiptel ISDN centrales: Tiptel 6000, 4011XT, system en de office 3011 en 3022, 411 home. 
 
Ook installeren we nu veel VoIP telefoon centrales van klein tot groot van het merk Yeastar met bijbehorende toestellen van de merken Yealink, Tiptel, Grandstream, Gigaset Pro, Panasonic, etc.