Camerabeveiliging
A.V.D. Security BV in
Amsterdam
<<=Terug naar plaats Amsterdam

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

A.V.D. Security BV
Banterij 4
1046 AN Amsterdam

tel: 020 4972332

Extra informatie

AVD Security is een veelzijdige distributeur van beveiligingsproducten en systemen. Het bedrijf werd opgericht in 1996 en levert een grote verscheidenheid aan componenten aan de professionele beveiligingsinstallateur.   
Wij hechten grote waarde aan projectbegeleiding en nazorg waarbij de persoonlijke "touch", zo kenmerkend voor een familiebedrijf, ons onderscheidt van de massa. 
 
Wij kennen onze klanten én onze producten. Ook testen wij nieuwe producten uitvoerig alvorens deze op de markt te brengen. Support is dus vanzelfsprekend en met kennis van zaken. 
 
Onze prijsstelling volgt de markt op de voet. Een aanbieding met A.V.D. producten is dus altijd concurrerend. Probeer het zelf en laat ons uw volgende project begeleiden. 
 
Of het nu gaat om een eenvoudig magneetcontact of een uitgebreid video- of toegangsbeheer netwerk, al dan niet geïntegreerd, u vindt het bij AVD. De filosofie van het bedrijf is vanaf het begin "Focus Klant" geweest, met de nadruk op begeleiding, informatie en training. 
 
De oprichters en eigenaren van AVD hebben bijna een halve eeuw ervaring in de beveiliging. En dat merkt u als klant door de grote betrokkenheid van het AVD team. Probeer de betrouwbare beveiligingssystemen van AVD en u merkt vanzelf wat wij bedoelen.