Camerabeveiliging
B.V. Elektra Amsterdam in
Amsterdam
<<=Terug naar plaats Amsterdam

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

B.V. Elektra Amsterdam
Johann Siegerstraat 10
1096 BH Amsterdam

tel: 020 6944422

Extra informatie

De innovatieve elektrotechnische installateur in Amsterdam   
Voor de aanleg en het onderhoud van uw elektrische installaties in uw woning of bedrijf kiest u een ervaren vakman. Een installateur die met u meedenkt en vernieuwende oplossingen voor u verzint. 
Over B.V. Elektra Amsterdam 
 
Voor de beveiliging van uw huis en bedrijf of het aanleggen van een goed datanetwerk, gaat u natuurlijk het liefst in zee met een betrouwbare en deskundige partij. Ook wel bekend als B.V. Elektra Amsterdam zijn we al sinds 1973 werkzaam als elektrotechnisch en beveiligingsinstallateur. 
 
B.V. Elektra Amsterdam (UNETO VNI-erkend) beschikt over een goed opgeleid team en werkt samen met vaste leveranciers en partners. U krijgt een projectleider toegewezen die met u meedenkt en u begeleidt gedurende de hele bouw, verbouw of renovatie. 
 
Omdat wij onze vakkennis graag willen delen en doorgeven zijn we een Kenteq leerbedrijf en aangesloten bij Opleidingsbedrijf Installatiewerk.