Camerabeveiliging
Inbraakpreventie Amsterdam in
Amsterdam
<<=Terug naar plaats Amsterdam

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van camerabeveiliging in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de camerabeveiligingleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Inbraakpreventie Amsterdam
Lijnbaansgracht 297
1017 RN Amsterdam

tel: 020 - 6244444

Extra informatie

Waarom kiezen voor totaalbeveiliging?    
We zijn natuurlijk niet het enige inbraakpreventiebedrijf in Nederland. Waarmee we ons dan onderscheiden? Door onze unieke mix van bouwkundige en elektronische beveiliging. Als het om inbraakpreventie gaat denkt een electricien vooral aan elektronische beveiliging als camerasystemen en alarmsystemen. Een aannemer zal voornamelijk goed zijn in bouwkundige inbraakpreventie zoals glas, sloten, deuren, etc.  
 
Wij van Inbraakpreventie zijn in beide disciplines zeer sterk. Ons team van mechanische monteurs houdt door middel van bouwkundige ingrepen inbrekers zolang mogelijk buiten en onze technische monteurs laten elektronica zo snel mogelijk ongenodigde gasten detecteren en alarmeren. Inbraakpreventie werkt dus niet vanuit een specifieke disipline maar we kruipen tijdelijk in de huid van de inbreker, dit om uw huis zo goed mogelijk te kunnen beveiligingen.  
 
Elektronische of bouwkundige beveiliging is daarom geen doel maar een middel. Één merk verkopen doen we daarom bewust niet. Een onafhankelijk en persoonlijk advies vinden we veel belangrijker.